Waarom een wintersportverzekering?

Wintersport is een vakantie waarbij het risico een stuk hoger ligt in vergelijking met andere soorten vakanties. De kans op een ongeluk op de piste is groot waardoor je regelmatig een traumahelikopter of sneeuwscooter met brancard voorbij ziet gaan. De kosten van deze onvoorziene kosten kunnen erg hoog oplopen.

Het is daarom zeker aan te raden om een wintersportverzekering af te sluiten. Een wintersportverzekering vergoedt dan bijvoorbeeld de kosten wanneer je vanwege een ongeluk afgevoerd moet worden met een traumahelikopter. Wanneer je hier niet voor verzekerd bent, moet je ongeveer €3000,- vanuit je eigen portemonnee betalen. Wanneer je er wél voor hebt gekozen om een wintersportverzekering af te sluiten, worden deze kosten gedekt door de verzekeraar.

Een wintersportverzekering is een aanvullende verzekering op jouw reisverzekering. Benieuwd naar welke wintersportverzekering er het beste bij jou past? Op deze pagina kun je eenvoudig en snel wintersportverzekeringen vergelijken. Zo voorkom je hoge kosten en kun je zonder zorgen genieten van jouw wintersport vakantie.