Inshared Reisverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 2,95

  De reisverzekering van Inshared

  Met de doorlopende reisverzekering van Inshared ben je het hele jaar door verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen en ongemakken op reis. Je kunt bij Inshared kiezen tussen een Europa- en werelddekking. Lees op deze pagina meer informatie over de reisverzekering van Inshared.

  Dekking Inshared reisverzekering

  Je kunt kiezen uit twee dekkingen bij Inshared, namelijk de Europa- en de werelddekking. Met de Europadekking ben je verzekerd in alle Europese landen en alle landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Ga je verder op reis? Of in ieder geval niet naar deze landen? Dan bestaat de mogelijkheid om een werelddekking verzekering afsluiten. Een werelddekking is een aanvullende dekking die je kunt afsluiten bij je doorlopende reisverzekering. De volgende zaken worden gedekt in de Inshared reisverzekering:

  • Hulpverlening bij ziekte, een ongeval op overlijden tijdens de reis.
  • Schade of diefstal aan bagage (waaronder: zonnebril, camera en sportuitrusting).
  • 120 dagen op reis (4 maanden).
  • Recreatieve overnachtingen in Nederland.
  • Wintersport en onderwatersport.
  • Vrienden van uw kinderen.

  Wil jij gelijk weten wat jouw premie is? Kijk dan op de pagina doorlopende reisverzekeringen. 

  Aanvullende dekkingen Inshared

  Naast de basis reisverzekering biedt Inshared ook de volgende aanvullende verzekeringen aan:

  Annuleringsverzekering:

  Inshared biedt de voordelige Annuleringsverzekering aan met €0,- eigen risico. Deze extra dekking zorgt ervoor dat je je geld terug krijgt op het moment dat je ineens niet op reis kunt gaan of als je eerder naar huis moet. Desondanks dit iets is waar we liever niet over nadenken, gebeurd het met enige regelmaat. Het is dan natuurlijk wel érg fijn, dat als er iets onverwacht gebeurt, dat je je niet druk hoeft te maken over financiële gevolgen. Wanneer ben je verzekerd? Bij annulering wordt de reissom en overboekingskosten vergoed, bij voortijdig terugkeer wordt de reissom per niet gebruikte vakantiedag berekend en bij een vertraging van vertrek van meer dan 8 uur.

  De annuleringskosten worden niet verzekerd wanneer:

  • je door werk eerder weg moet.
  • zwangerschapsgevallen (die bij boeking reeds bekend was).
  • ziekte (die bij boeking reeds bekend was)
  • terugkeer of annulering die bij boeking verwacht werd.

  Lees altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar door voordat je een verzekering afsluit. Deze vind je onderaan de pagina.

  Medische kosten:

  Het kan eens voorkomen dat je op reis gaat en plotseling medische hulp nodig hebt. Er zijn weinig aanvullende ziektekostenverzekeringen die zowel hulp als vergoeding bieden voor medische kosten die worden gemaakt in het buitenland. Inshared biedt je de mogelijkheid om als aanvulling op de reisverzekering ook nog de medische kosten op reis te verzekeren. Het eigen risico bedraagt slechts €100,-.  Je bent verzekerd voor de kosten van artsenbezoek en noodzakelijkvervoer, behandelingen en onderzoeken, medicijnen en hulpmiddelen, tandheelkundige kosten (oplopend tot €750,-) en medische kosten voor hond of kat (oplopend tot €250,-).

  Voertuighulp Europa

  Als je op reis strandt met je auto (of een ander uitgevallen vervoersmiddel) is dat natuurlijk erg vervelend. De aanvullende dekking van Inshared Voertuighulp Europa verzekerd je ervan dat je de benodigde hulp in Europa ontvangt. Dit gebeurd via de alarmcentrale van Eurocross. Ga met een goed gevoel op reis! Bekijk wat deze dekking precies dekt onder aan de pagina in de voorwaarden.

  Downloads

  Bekijk hier de Inshared Reisverzekering Polisvoorwaarden.

  Bekijk hier de Inshared  Reisverzekering Verzekeringskaart.

  vanaf € 2,95