Goedkope reisverzekering

Een goedkope reisverzekering. Het klinkt misschien cliché, maar een verschil in premie per maand tussen de verschillende verzekeraars is er zeker. Als je opzoek bent naar een goedkope reisverzekering dan is dit de pagina die je zocht. Wij vergelijken zowel de doorlopende reisverzekeringen als de kortlopende reisverzekeringen in onze vergelijkingstabellen. Op deze pagina zullen we alle goedkope reisverzekeringen aan je presenteren. Dit doen we op basis van de objectieve premies uit onze eigen vergelijkingstabel! Laten we van start gaan.

Via de linkjes hieronder navigeer je direct naar de onderwerpen!

Of ga direct naar de tabel met goedkope reisverzekeringen:

Tabel goedkope reisverzekering 

Een goedkope reisverzekering is afhankelijk van een aantal factoren

Er zijn verschillende factoren waarop je kunt letten bij het vinden van een goedkope reisverzekering. Wij zien vaak dat afnemers kijken naar de laagste prijs in de tabel en niet naar wat ze daadwerkelijk aan dekking nodig hebben. Gebeurt er uiteindelijk iets waarvoor je niet bent gedekt? Dan ben je alsnog duurder uit.

Stel jezelf eerst een aantal kritische vragen zoals: welke vergoeding heb ik nodig bij diefstal of verlies van bagage? En voor welk bedrag worden mijn medische kosten gedekt in het buitenland door de zorgverzekering? Ook het eigen risico dat je selecteert, maakt een verschil in prijs en of je geld laat meeverzekeren. Dit zijn allemaal variabelen die het verschil maken in wat voor jou de goedkoopste reisverzekering zal zijn. Hieronder sommen we de factoren nog eens op:

  • Vergoedingsbedrag voor bagage;
  • Overige aanvullende dekkingen;
  • Eigen risico op dekkingen;
  • Kortlopende of doorlopende reisverzekering;
  • Maximale duur van een reis;

De factoren hierboven bepalen de uiteindelijke premie die jij betaalt voor je kortlopende of doorlopende reisverzekering. Duurt je reis langer dan 21 dagen? Dan is het al gauw verstandiger en voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Nu we weten waar we op moeten letten kunnen we verder met het presenteren van de goedkope reisverzekeringen.

Wat is de goedkoopste reisverzekering?

Uiteindelijk is de goedkoopste reisverzekering de reisverzekering met de minste dekkingen. Hoe minder variabelen jij nodig hebt, hoe lager de prijs. Daarom zullen we in de onderstaande tabel premies tonen voor een doorlopende reisverzekering met alleen basisdekking.

Tabel goedkope reisverzekering

Hieronder de tabel met goedkope reisverzekeringen. Door op de ‘bereken premie’ knop te drukken, kan je direct de exacte premie zien die de verzekeraar van jou zal vragen.

VerzekeraarsPremieBereken premie
NN
€4,22Bereken premie
Unive
€2,14Bereken premie
FBTO
€2,09Bereken premie
De internationale
€3,01Bereken premie
Centraal beheer
€3,12Bereken premie
Inshared
€4,35Bereken premie
OHRA
€4,27Bereken premie
AEGON
€9,70Bereken premie

Ben je opzoek naar een kortlopende reisverzekering? Dan willen we je graag doorverwijzen naar onze vergelijkingstabel met kortlopende reisverzekeringen. De knop naar de tabel vind je onderaan de pagina!

Zo vind je echt een ideale reisverzekering

Het beste advies dat wij je kunnen geven, is om te kijken naar de dekking die je daadwerkelijk denkt nodig te hebben en deze zorgvuldig te overwegen. Stel er gebeurt iets waarvoor je geen dekking hebt afgesloten zoals voor medische kosten, dan ben je alsnog een hoop geld kwijt! In onze vergelijkingstabellen selecteer je gemakkelijk de aanvullende dekkingen die je verwacht nodig te hebben. Op basis daarvan krijg je een objectieve schatting van de premie die hiervoor zal worden gevraagd. Succes!

Tabel kortlopende reisverzekering Tabel doorlopende reisverzekering 

5/5 - (3 stemmen)