Goedkope reisverzekering

Een goedkope reisverzekering. Het klinkt misschien cliché, maar een verschil in prijs per maand tussen de verschillende verzekeraars is er zeker. Als je dus opzoek bent naar een goedkope reisverzekering dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vergelijken zowel de doorlopende reisverzekeringen als de kortlopende reisverzekeringen voor jou.

Een goedkope reisverzekering is afhankelijk van een aantal factoren

Er zijn verschillende factoren waarop je kunt letten bij het afnemen van de juiste reisverzekering. Wij zien vaak dat afnemers kijken naar de laagste prijs in de tabel, maar niet kijken naar wat bijvoorbeeld het eigen risico is bij het afsluiten van het pakket met de laagste prijs. Dit zorgt er voor dat als er een daadwerkelijke schade is, je alsnog duurder uit kan zijn. Kijk daarom eerst goed naar de verschillende variabelen zoals, voor hoeveel euro is jouw bagage verzekerd bij diefstal of verlies en voor welk bedrag zijn medische kosten gedekt. Ook is het eigen risico iets waar een verschil in kan zitten en ook of je geld is wordt verzekerd. Dit zijn allemaal variabelen die het verschil maken in wat nou voor jou de goedkoopste reisverzekering kan zijn.

Kijk daarom goed in de tabellen doorlopende– en kortlopende reisverzekeringen naar wat je echt nodig hebt, en wat niet.

Wat is de goedkoopste reisverzekering?

Uiteindelijk is de goedkoopste reisverzekering de reisverzekering met de minste dekkingen. Hoe minder variabelen jij nodig hebt, hoe lager de prijs.

5/5 - (1 stemmen)