Univé reisverzekering

 • Inhoudsopgave
 • vanaf € 3,03 p/m

  Op deze pagina van reisverzekering vergelijker, vind je informatie over de reisverzekering van Univé

  De reisverzekering van Univé

  Met de doorlopende reisverzekering van Univé ben je het hele jaar door verzekerd voor ongemakken op reis. Je kunt bij Univé kiezen tussen een Europa- en werelddekking.

  Dekking Univé reisverzekering

  Je kunt kiezen uit twee dekkingen bij Univé, namelijk de Europa- en de werelddekking. Met de Europadekking ben je verzekerd in heel Europa en alle landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Ga je op reis buiten deze landen? Dan kan je ook werelddekking afsluiten. Een werelddekking is een aanvullende dekking die je kunt afsluiten bij je doorlopende reisverzekering.

  Keuzemogelijkheden voor de reisverzekering van Univé

  Naast Werelddekking, kun je kunt bij Univé je verzekering uitbreiden met een of meer extra dekkingen. Hieronder wordt verder toegelicht wat de mogelijkheden zijn.

  Pechhulp motorrijtuigen

  Deze dekking verzekerd je niet alleen in Nederland, maar ook op weg naar of terug van je vakantiebestemming. Je bent verzekerd van hulp bij pech- en ongevallen met de auto, caravan of motor. Daarnaast, mocht je niet meer verder kunnen op eigen vervoer, heb je recht op vervangend vervoer. De pechhulp van Univé is geldig in alle landen die op de groene kaart vermeld staan. Sta je met pech langs de weg, of kun je niet meer verder? Bel dan +31 592 348 112.

  Wintersport

  Met de wintersportdekking van Univé ben je ook tijdens je wintersport goed verzekerd. Let hier echter wel op: voor een volledige dekking, denk aan medische kosten of diefstal van je wintersportspullen, dien je naast een doorlopende reisverzekering en een wintersportdekking ook een aanvullende (medische) dekking te regelen. Voor al deze dekkingen kun je terecht op de pagina doorlopende reisverzekering.

  Annulering

  Bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering heb je ook de mogelijkheid om een aanvullende annuleringsverzekering af te sluiten. Let hier wel op: je annuleringsverzekering is alleen geldig mits je binnen 7 dagen na je boeking een annuleringsverzekering hebt afgesloten.

  Bagage

  Je kan je bagage verzekeren voor €1000,-, €2.500,- of €3.500,-.

  Eigen risico

  Het eigen risico bij een reisverzekering is altijd €50,- per gebeurtenis voor alle verzekerden samen. Voor reisdocumenten geldt dit niet. Hierbij geldt geen eigen risico.

  Downloads Univé reisverzekering

  Kijk hier voor meer informatie over de Univé Doorlopende Reisverzekering Polisvoorwaarden en voor de Univé Kortlopende Reisverzekering Polisvoorwaarden.
  Ook vind je hier de Univé Doorlopende Reisverzekering Verzekeringskaart en de Univé Kortlopende Reisverzekering Verzekeringskaart.

  vanaf € 3,03 p/m