Goedkoopste annuleringsverzekering

Ben je op zoek naar de goedkoopste annuleringsverzekering? Elke verzekeringsmaatschappij hanteert verschillende premies en dekkingsvoorwaarden. In onze annuleringsverzekering vergelijkingstabel zie je een duidelijk overzicht van de premie en bijbehorende dekkingen per verzekeraar. Hoewel het verleidelijk kan zijn om de goedkoopste annuleringsverzekering af te sluiten, is het echter verstandig om niet alleen op de premie te focussen. Door zorgvuldig zowel de dekking als de bijbehorende premie te evalueren, zorg je voor een weloverwogen keuze die het beste op jouw verzekeringsbehoefte aansluit.

Indien je toch opzoek bent naar de goedkoopste optie, willen wij jou daar graag mee helpen. Hieronder hebben wij voor jou de goedkoopste kortlopende en doorlopende annuleringsverzekering overzichtelijk samengevat.

VerzekeraarType annuleringsverzekeringPremiePremie berekenen
Centraal beheer
Kortlopende annuleringsverzekering€76,24 per reisBereken premie
FBTO
Doorlopende annuleringsverzekering€3,36 per maandBereken premie

Verschil kortlopende en doorlopende annuleringsverzekering

Bij annuleringsverzekeringen heb je de keuze uit twee soorten verzekeringen: de kortlopende annuleringsverzekering en de doorlopende annuleringsverzekering. Het is vaak voordeliger, als je jaarlijks meer dan 21 dagen op reis gaat, om voor een doorlopende reisverzekering te kiezen. Deze sluit je af voor een periode van één jaar. Voor wie slechts eenmaal per jaar op vakantie gaat en twijfelt over de doorgang van de reis, kan het afsluiten van een kortlopende annuleringsverzekering een verstandige optie zijn.

Ben je nog niet bekend met het verschil tussen een kortlopende en doorlopende annuleringsverzekering? Op de pagina ‘veelgestelde vragen’ vind je een duidelijke uitleg over deze twee soorten annuleringsverzekeringen. Het is zeker de moeite waard om deze informatie door te nemen. Ben je daarnaast op zoek naar een verzekering die eventuele kosten dekt die je tijdens de reis maakt? Dan raden we je aan om onze reisverzekeringen te bekijken. Hierbij maken we eveneens onderscheid tussen een kortlopende reisverzekering en een doorlopende reisverzekering.

Vergelijk goedkoopste annuleringsverzekering

Bij het kiezen voor de goedkoopste annuleringsverzekering is het van belang dat je vergelijkt welke annuleringsverzekeraars het best op jouw wensen aansluiten. De goedkoopste annuleringsverzekering is dus sterk afhankelijk van uw situatie en wensen.

Annuleringsverzekering vergelijken

5/5 - (7 stemmen)