Kortlopende annuleringsverzekering

Vergelijk in onderstaande tabel welke kortlopende annuleringsverzekering het beste bij jouw wensen aansluit. De onderstaande tabel geeft je een objectief overzicht van de beste kortlopende annuleringsverzekeringen met bijbehorende premie en dekking. Let Op: Een doorlopende reisverzekering met annulering als aanvullende dekking kan wellicht voordeliger uitpakken. LET OP: Corona is niet altijd een geldige reden voor annulering. Weten wat er wordt gedekt? Bekijk dan de tabel: Reisverzekering met corona dekking.

centraal beheer kortlopende annuleringsverzekering
€ 76,24 per reis
Verzekerd bedrag voor vertrek€ 1.500 p/p
Dekking bij afbreken reisdagvergoeding
Incl. reisverzekeringtick
Ons oordeel
Poliskosten€0,-
Bereken premie
allianz kortlopende annuleringsverzekering
€ 102,59 per reis
Verzekerd bedrag voor vertrek€ 1.500 p/p
Dekking bij afbreken reisdagvergoeding
Incl. reisverzekeringtick
Ons oordeel
Poliskosten€4,50
Bereken premie

De premies zijn berekend op basis van de volgende kenmerken: Annulering voor 1 persoon, voor 7 dagen, maximale dekking: € 1.500,-
Getoonde premies zijn inclusief assurantiebelasting (21%) en exclusief eenmalige poliskosten.

Vergelijk meer verzekaars

Kortlopende annuleringsverzekering

Kortlopende verzekeringen worden ook tijdelijke of aflopende verzekeringen genoemd. Deze verzekering loopt automatisch af. Deze verzekering bestaat uit een verzekerd termijn die enkel geldig is gedurende jouw reis. Een kortlopende annuleringsverzekering is voordeliger als je jaarlijks minder dan 21 dagen op vakantie gaat. De doorlopende annuleringsverzekering is al snel goedkoper als je langer op reis bent dan 21 dagen. 

Gedurende uw reis is een ongelukje snel gebeurd. Denk maar aan een gemiste vlucht, verloren paspoort in het hotel,… De kortlopende reisverzekering dekt deze schade voor jou.

Aanvullende dekking

Wil je jouw verzekering uitbreiden om jouw wensen aan te sluiten? Met de aanvullende dekking is dit mogelijk. Een aanvullende dekking zal je dekken op de niet verzekerde schade onder jouw kortlopende annuleringsverzekering. Bijvoorbeeld je gaat wintersporten, hiervoor heb je een aanvullende dekking nodig.

 

5/5 - (3 stemmen)

Peildatum voor premieberekening is 26 januari 2023. Bij opmerkingen gebruik s.v.p. het contactformulier