Kortlopende annuleringsverzekering

Vergelijk in onderstaande tabel welke kortlopende annuleringsverzekering het beste bij jouw wensen aansluit. De onderstaande tabel geeft je een objectief overzicht van de beste kortlopende annuleringsverzekeringen met bijbehorende premie en dekking. Let Op: Een doorlopende reisverzekering met annulering als aanvullende dekking kan wellicht voordeliger uitpakken.

centraal beheer kortlopende annuleringsverzekering
€ 76,24 per reis
Verzekerd bedrag voor vertrek€ 1.500 p/p
Dekking bij afbreken reisdagvergoeding
Incl. reisverzekeringtick
Ons oordeel
Poliskosten€0,-
Bereken premie
allianz kortlopende annuleringsverzekering
€ 102,59 per reis
Verzekerd bedrag voor vertrek€ 1.500 p/p
Dekking bij afbreken reisdagvergoeding
Incl. reisverzekeringtick
Ons oordeel
Poliskosten€4,50
Bereken premie

De premies zijn berekend op basis van de volgende kenmerken: Annulering voor 1 persoon, voor 7 dagen, maximale dekking: € 1.500,-
Getoonde premies zijn inclusief assurantiebelasting (21%) en exclusief eenmalige poliskosten.

Vergelijk meer verzekaars

Kortlopende annuleringsverzekering

Een kortlopende annuleringsverzekering dekt je als je onverwacht je reis moet afzeggen. Handig voor als er iets gebeurt waardoor je niet kunt gaan, zoals ziekte of familieomstandigheden. Je krijgt dan je reiskosten terug. Dit is een eenmalige verzekering voor één specifieke reis.

Kortlopende verzekeringen worden ook tijdelijke of aflopende verzekeringen genoemd. Deze verzekering loopt automatisch af. Een kortlopende annuleringsverzekering is voordeliger dan een doorlopende annuleringsverzekering als je jaarlijks minder dan 21 dagen op vakantie gaat.

Goedkoopste kortlopende annuleringsverzekering

Op onze website vergelijken we verschillende verzekeraars met elkaar, zodat jij de goedkoopste kortlopende annuleringsverzekering kunt vinden. Dit doe je simpelweg door in de tabel hierboven de prijzen en premies met elkaar te vergelijken. Via het menu bovenaan de pagina onder het kopje ‘annuleringsverzekering’, kun je ook navigeren naar de pagina ‘goedkoopste annuleringsverzekering’. Op die pagina vertellen we alles over het vinden en afsluiten van een goedkope kortlopende annuleringsverzekering of doorlopende annuleringsverzekering.

Kortlopende annuleringsverzekering vergelijken

Met onze tool vergelijk je de kortlopende annuleringsverzekeringen snel en objectief met elkaar. De dekkingen en premies zijn in een overzichtelijk tabel geplaatst, zodat jij direct de verschillen ziet. Met onze tool proberen we jou zo goed en snel mogelijk te helpen met het vinden van een reisverzekering of annuleringsverzekering. Kortlopende annuleringsverzekering vergelijken doe je bij ons.

Aanvullende dekking

Wil je jouw verzekering uitbreiden om jouw wensen aan te sluiten? Met de aanvullende dekking is dit mogelijk. Een aanvullende dekking zal je dekken op de niet verzekerde schade onder jouw kortlopende annuleringsverzekering.

4.9/5 - (9 stemmen)

Peildatum voor premieberekening is 26 januari 2023. Bij opmerkingen gebruik s.v.p. het contactformulier