Over ons

Reisverzekeringen vergelijker is opgericht om jou zo optimaal mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste reisverzekering. Op basis van onze objectieve vergelijkingstabellen kun je de verschillende premies en dekkingen van de reisverzekeraars met elkaar vergelijken.

Vergelijkingstabellen

Per type reisverzekering en annuleringsverzekering hebben wij voor jou een objectief tabel gemaakt. Op deze manier kan je snel en eenvoudig de verschillende premies en dekkingen tussen de reisverzekeraars vergelijken.

Ons oordeel per verzekeraar

In iedere tabel vind je een door ons geveld oordeel per verzekeraar. Dit oordeel komt volledig tot stand door het vergelijken van ijkgegevens. We vergelijken de goedkoopste reisverzekeringen en met deze informatie maken wij prijsvergelijkingen. Het is aan jou om te bepalen welke premies en dekkingen het beste bij jouw wensen aansluiten. Indien ons oordeel niet overeenkomt met jouw wensen, kan je een gedetailleerd overzicht van alle verzekeraars met hun polisvoorwaarden raadplegen op de website van de verzekeraar.

Reisverzekering-vergelijker.com is volledig gratis en onafhankelijk van verzekeraars. Reisverzekering vergelijken doe je eenvoudig en snel. Je reist er zo doorheen!