Ga op avontuur met single reizen

single reizen reisverzekering vergelijken

Single reizen wordt elk jaar populairder. Maar wat is het nou precies? Waarom zou je kiezen voor single reizen? Wie is de doelgroep? En waar moet je allemaal rekening mee houden op zo’n single reis? De bovenstaande vragen zullen allemaal beantwoord worden in dit artikel, dus lees snel verder!

Wat zijn single reizen?

Single reizen zijn, zoals de naam eigenlijk al verklapt, reizen voor singles. Je kiest zelf een vakantiebestemming uit, die je in je eentje boekt. Je kunt reizen filteren op basis van bestemming, activiteiten, verzorging en de maand waarin je op vakantie wilt. Wij raden aan om inspiratie op te doen bij singlereizen vergelijken.
Je reist vaak met een groep van 20 tot 30 vrijgezellen die je van tevoren niet kent. Alle activiteiten op de vakantie onderneem je met de groep. Door middel van de activiteiten leer je elkaar kennen. Daarnaast is er natuurlijk genoeg vrije tijd die je helemaal naar eigen zeggen kan inplannen. Met z’n allen eens een avondje uitgaan kan ook geen kwaad natuurlijk.

Waarom kiezen voor single reizen?

Singlereizen zijn gemaakt voor vrijgezellen die er niet voor voelen om alleen op vakantie te gaan. Door op een single reis te gaan start je het avontuur weliswaar alleen, maar je zal al snel je draai vinden in de groep. Je zal nieuwe ervaringen opdoen, nieuwe herinneringen creëren en vriend voor het leven maken. Als bonus kan je ook nog eens de liefde van je leven tegenkomen!

Single reizen 50 plus

Ben je 50 plus en op zoek naar een leuk avontuur? Kies dan voor de 50 plus single reizen! De opzet is hetzelfde als een ‘normale’ single reis. Je schrijft je in je eentje in voor een reis naar keuze. Verder zullen de reizen en activiteiten iets worden aangepast. De reis zal alsnog boordevol activiteiten bevatten die geschikt zijn voor 50 plussers.

Single reizen 60 plus

Net als voor 50 plussers bestaan er ook 60 plus single reizen. Deze single reizen zijn vanzelfsprekend uitsluitend voor 60 plussers. Dit kan je merken aan de extra comfortabele accommodatie en aangepaste activiteiten. Bij 60 plus single reizen staan naast gezelligheid, gezondheid en veiligheid centraal.

Gespannen na het boeken van jouw single reis?

Kortom, single reizen is voor jong en oud! Ongeacht je leeftijd kan het boeken van een single reis best spannend zijn. Het is compleet te begrijpen dat je gespannen bent maar het komt goed, echt waar! Probeer tot rust te komen zodat je niets vergeet mee te nemen. Het laatste wat je nu wilt is dat je zonder tandenborstel of schoon ondergoed zit.
Alles ingepakt? Dat is mooi! Helaas kan het alsnog gebeuren dat je koffer niet aankomt, beschadigd raakt, of dat er spullen uit je handbagage gestolen worden.
Je singlereis dreigt in het water te vallen…

Reisverzekering vergelijken

Gelukkig is daar een oplossing voor! Sluit namelijk een reisverzekering af en verzeker jezelf tegen ongelukken die op reis gebeuren. Je hebt natuurlijk net een reis geboekt en daar geld aan uitgeven.
Daarom is het verstandig om na het boeken van een reis ook een passende reisverzekering te vinden. Dit kost relatief weinig en geeft je toch veel zekerheid onderweg. Vandaar dat je bij het afsluiten van een verzekering altijd de reisverzekering vergelijker tool moet gebruiken. Met de tool heb je snel een reisverzekering gevonden die daadwerkelijk bij je past. Na het afsluiten van je reisverzekering hoef jij je nergens meer zorgen over te maken en ligt de volle focus op genieten! Alvast veel plezier op je single vakantie.